
CZ45
POZNÁMKA: casy pecení a teplota platí približne pro 4 porce.
TABULKA PECENÍ
Recept Funkce Předohřev Úroveň pečení
(zdola)
Teplota
(°C)
Čas
(min)
Příslušenství
Kynuté koláče X 2 160-180 35-55 Rošt + forma na koláč
Čajové pečivo/ovocné koláčky X 3 170-180 15-40 Plech na pečení
Plněné žemličky X 3 180 30-40 Plech na pečení
Lístkové taštičky/lístkové keksy X 3 180-200 20-30 Plech na pečení
Pusinky X 3 90 120-130 Plech na pečení
Jehněčí / telecí / hovězí / vepřové X2190-200 90-110 Hluboký plech nebo rošt + nádoba pyrex
Kuře / králík / kachna X2190-200 65-85 Hluboký plech nebo rošt + nádoba pyrex
Krůta / husa X2190-200 140-180 Hluboký plech nebo rošt + nádoba pyrex
Pečená ryba / v pergamenu
(filety, celá)
X2180-200 50-60 Hluboký plech nebo rošt + nádoba pyrex
Lasagne/ zapékané těstoviny/
canelloni / nákypy
X2190-200 45-55 Rošt + nádoba pyrex
Chléb/italský chléb Focaccia X2190-230 15-50 Hluboký plech nebo plech na pečení
Pizza X 2 230-250 7-20 Hluboký plech nebo plech na pečení
Topinky X 4 200 2-5 Rošt
Zapékaná zelenina X 3 200 15-20 Rošt + nádoba pyrex
Grilované rybí filety a řezy X 3 200 30-40 Rošt + nádoba pyrex
Uzeniny / kebaby / žebírka /
hamburgery
X 4 200 30-50
Grilovací plech + hluboký plech s vodou na
1. úrovni, uprostřed pečení otočte
Komentáře k této Příručce