
CS
9
RECEPT FUNKCE PŘEDOHŘEV TEPLOTA (°C)
DOBA PEČENÍ
(min.)
ÚROVEŇ
A PŘÍSLUŠENSTVÍ
Opečený chléb - Vysoké 3–6
5
Rybí filé/plátky - Střední 20–30 *
4
3
Klobása/kebaby/žebírka/
hamburgery
-
Středně
vysoká
15-30 *
5
4
Pečené kuře 1–1,3 kg - Střední 55–70 **
2
1
Pečené kuře 1–1,3 kg - Vysoké 60–80
2
1
Krvavý rostbíf 1 kg - Střední 35–50 **
3
Jehněčí kýta/koleno - Střední 60–90 **
3
Pečené brambory - Střední 35–55 **
3
Zapékaná zelenina - Vysoké 10–25
3
Lasagne a maso - 200 50–100 ***
4
1
Maso a brambory - 180 45–100 ***
4
1
Ryby a zelenina - 190 30–50 ***
4
1
Kompletní jídlo: ovocný dort
(úroveň 5) / lasagne (úroveň 3) /maso
(úroveň 1)
- 190 40–120 ***
5
3 1
Zmražená pizza
- Automatická 10–15
3
- Automatická 15–20
4
1
- Automatická 20–30
4
2 1
- Automatická 20–30
4
3–2 1
Nadívané maso - 200 80–120 ***
3
Porce masa (králík, kuře, jehně) - 200 50–100 ***
3
* V polovině doby pečení jídlo obraťte.
** Ve dvou třetinách pečení jídlo obraťte (v případě potřeby).
*** Odhadovaná doba přípravy: Jídlo lze z trouby kdykoli
vytáhnout, záleží na vašich požadavcích.
WWW
Stáhněte si Návod k použití a údržbě z webových
stránek docs . hotpoint . eu, kde se nachází i přehled
odzkoušených receptů sestavených pro potřeby
certifikačních orgánů v souladu s IEC 60350-1.
WWW
Stáhněte si Návod k použití a údržbě z webových stránek docs . hotpoint . eu, kde se nachází tabulka receptů
vyžadujících použití sondy do masa.
FUNKCE
Tradiční Gril Turbogril Horký vzduch Tradiční pečení Rozmrazování
Eko s horkým
vzduchem
PŘÍSLUŠENSTVÍ
Rošt
Žáruvzdorné
nádobí nebo
pečicí plech na
mřížce
Hluboký
plech / plech na
pečení
Odkapávací
plech
Odkapávací
plech s 500 ml
vody
Plech na pečení Otočný rožeň
TEPLOTNÍ
SONDA DO
MASA (volitelné
vybavení)
Komentáře k této Příručce