
10
RECEPT
DOBA
TRVÁNÍ
ÚROVEŇ
A PŘÍSLUŠENSTVÍ
RECEPT
DOBA
TRVÁNÍ
ÚROVEŇ
A PŘÍSLUŠENSTVÍ
MASO
Hot dog 10–15
3 1
PIZZA A SLANÉ KOLÁČE
Mražená silná pizza 12–20
2
Sekaná pečeně 35–45
2
Mražená tenká pizza 8–12
2
Jehněčí pečeně 60–90
2 1
Chlazená pizza 7–12
2
Rostbíf 40–60
2 1
Domácí pizza 12–18
2
Pečené telecí 50–70
2 1
Quiche Lorraine 30–45
2
DRŮBEŽ
Filety v páře 25–30
3 1
Mražený koláč 20–30
2
Pečené kuře 50–60
2 1
CHLÉB/KOLÁČE
Bochník chleba 30–40
2
Kousky kuřete 25–30
3 1
Chlebové těsto 10–15
2
Pečená kachna 60–90
2 1
Mražené žemle 10–13
2
RYBA
Rybí řízky v páře 12–18
3 1
Vakuově balené žemle 8–10
2
Rybí filety 15–20
3 1
Plněné žemle 10–14
2
Celá ryba v páře 35–55
3 1
Sušenky 10–15
2
Celá pečená ryba 25–40
2
Pusinky 50–60
2
Zmrazené zapékané jídlo 35–45
2
Mufiny 15–20
2
Slávky 8–12
3 1
Piškotová buchta 35–50
2
Garnáty 8–12
3 1
Čajové koláčky 9–13
2
PŘÍLOHY
Mražená zelenina 12–20
3 1
VEJCE
Natvrdo 15–18
3 1
Celé brambory 30–40
3 1
Střední 12–15
3 1
Krájené brambory 20–30
3 1
Naměkko 9–12
3 1
Brokolice 15–25
3 1
DEZERT
Ovocný kompot 10–20
3 1
Mrkev 20–30
3 1
Předpečený mraž.
ovocný koláč
15–20
2
Květák 20–30
3 1
Ovocný koláč 20–30
2
Kukuřičný klas 20–30
3 1
Bublanina 35–50
2
Zelené fazole 20–30
3 1
Pečená jablka 20–30
2
Papriky v páře 8–12
3 1
Crème brûlée 20–30
2 1
Dýně v páře 5–10
3
ZAVAŘOVÁNÍ
JÍDLO MNOŽSTVÍ ČAS (MIN)
ÚROVEŇ
A PŘÍSLUŠENSTVÍ
ZELENINA
1 l 40–120
3 2/1
500 ml 25–105
3 2/1
OVOCE
1 l 30–50
3 2/1
500 ml 15–35
3 2/1
Chřest 20–30
3 1
Artyčoky 40–55
3 1
Růžičková kapusta 20–35
3 1
Americké brambory 30–40
2
Mražené hranolky 15–25
2
Poznámka: Tato tabulka testovaných receptů byla sestavena pro certifikační autority v souladu s normou IEC 60350-1.
K přečtení je k dispozici po stažení Návodu k použití a údržbě na webových stránkách docs.hotpoint.eu.
Rošt
Žáruvzdorné nádobí na
mřížce
Odkapávací plech Dírkovaný pekáč Sonda do pokrmu (volitelná)
Komentáře k této Příručce