Whirlpool W11I MS180 Uživatelská příručka Strana 3

  • Stažení
  • Přidat do mých příruček
  • Tisk
  • Strana
    / 18
  • Tabulka s obsahem
  • KNIHY
  • Hodnocené. / 5. Na základě hodnocení zákazníků
Zobrazit stránku 2
3
CS
FUNKCE
RUČNÍ FUNKCE
RA
Pro šetrné azdravé vaření pomocí parních funkcí za
účelem zachování nutričních hodnot potravin. Tato
funkce je obzvlášť vhodná kpřípravě zeleniny, ryb
aovoce, ale také blanšírování. Pokud není uvedeno
jinak, před vložením jídla do trouby odstraňte veškeré
obalové materiály aochranné fólie.
Gnocchi 90–100 10–15
3
1
Rybí terina 7580 60–90
2
Vařená vejce 90 20–25
3
Červená řepa 100 5060
3
1
Červené zelí 100 30–35
3
1
lé zelí 100 25–30
3
1
Bílé fazole 100 7590
3
2/1
HORKÝ VZDUCH
Slouží kpřípravě pokrmů způsobem, který má
podobné výsledky jako při použití běžné trouby.
Stouto funkcí doporučujeme používat mřížku,
protože ta umožňuje efektivní cirkulaci vzduchu.
Pečicí plech lze použít ikpřípravě určitých druhů
pečiva, jako například sušenek nebo rohlíků.
Zdobené dorty Ano 160 35–40
2
Sušenky Ano 150–165 1215
2
Odpalované pečivo Ano 190–200 25–30
2
Švýcarská roláda Ano 230 7–8
2
Slané koláče Ano 180–190 3540
2
Listové těsto Ano 180–190 1520
2
Mražená kuřecí křidélka Ano 190–200 15–18
2
HORKÝ VZDUCH + PÁRA
Funkce pro přípravu pokrmů, které jsou na povrchu
křupavé auvnitř měkké ašťavnaté. Je vhodná
zejména pro pečení kuřecího arybího masa, brambor,
hotových zmrazených jídel, koláčů, dortů amoučníků.
Chléb 180–190
Nízká–
střední
3540
2
Krůtí prsa 200–210 střední 5060
2
1
Žebírka 160170 Nízký 80–90
2
1
Pečená ryba 190–200 Nízký 15–25
2
1
Pečená zelenina 200–210
Střední
- Vysoká
20–30
2
1
SPECIÁLNÍ
» ROZMRAZENÍ PAROU
Pro rozmrazování jakéhokoli typu potravin.
Potraviny jako například maso aryby položte na
napařovací plech na úroveň3 asejměte znich
veškerý obalový materiál. Odkapávací plech
zasuňte na spodní úroveň, aby do něj mohla
stékat rozmrazená voda. Nejlepších výsledků
dosáhnete, když jídlo nerozmrazíte úplně, ale
necháte proces dokončit během doby odpočívání.
Aby chléb příliš nezměkl, doporučujeme jej
uchovávat zabalený.
Maso
Mleté
500 25 -30
30–35
60
Na plátky
20–25
Klobása
450 10–15 10–15
Drůbež
Celá
1000 60–70 40–50
Filety
500
25–30 20–25
Stehna
30–35 25–30
Ryby
Celá
600 30–40 25–30
Filety
300 10–15 10–15
Porce
400 20–25 20–25
Zelenina
Porce
300 25–30 20–25
Kusy
400 10–15 5–10
Chléb
Bochník chleba
500 15–20 25–30
Plátky
250
8–12 5–10
Rohlíky / žemle
10–12 5–10
Koláč
400 8–10 15–20
Ovoce
Smíšené
400 10–15 5–10
Bobulovité plody
250 5–8 3–5
» OHŘÁTÍ PAROU
Slouží kohřevu již hotových mražených či
chlazených jídel nebo hotových jídel spokojovou
teplotou. Tato funkce využívá kpozvolnému
ohřívání jídla páru, čímž nedochází kjeho
vysušování. Tímto je tedy možné uchovat původní
chuť avůni jídla. Necháte-li jídlo chvíli dojít,
dosáhnete lepšího výsledku. Menší nebo slabší
kousky doporučujeme umísťovat doprostřed
avětší nebo silnější kousky okolo. Používáte-li
perforovaný talíř, umístěte pod něj pečicí plech,
aby zachytil uvolňující se šťávy.
Zobrazit stránku 2
1 2 3 4 5 6 7 8 ... 17 18

Komentáře k této Příručce

Žádné komentáře